Ászár községben működő vállalkozások

Összesen: 83 db Ebből: 42 db magán és 41 db jogi

  • Matyi Pince
  • Bádog-Center Kft.
  • Lomis Bazár
  • Növénypatika
  • Intermotor Kft., Willisits Mérnökiroda Kft. és Leila Motors Kft.
  • Aranyfürt Vendéglő
  • Zalka ABC
  • Tesszta Kft.
  • Hatszögletű Büfé KKT

 

Matyi Pince

Cím: 2881  Ászár, Jászai M.u.28.

Telefon: 06/30/9796 861

       06/34/352 314

E-mail cím: boorgy@pickup.hu

Nyitva tartás: előzetes bejelentkezés és egyeztetés alapján egész évben.

Tulajdonos: Böőr Gyula

Családunk a borvidék ászári részén 5 ha szőlőterületet művel. A termés egy részéből bort készítünk, a másik részét szőlőként értékesítjük.  A szőlőterület fele a bársonyosi Strázsa-domb lankáin terül el, a másik fele az ászári Kavicsos – dűlőben.

Fő fajtáink:

Tramini, Szürkebarát, Cserszegi fűszeres, Nektár. Kékszőlőből Blauer Portugieser (Kékoportó) és Kékfrankos.

2008-ban új pincét építettünk ami jobb feltételeket biztosít a bor készítéshez. A feldolgozás oxidatív jellegű, a tárolásnál reduktív edényzetet használunk.

Szolgáltatás:

a pincében 4-5 eltérő jellegű bort tudunk bemutatni borkóstolón. 30-40 főt le tudunk ültetni. Kívánságra ételt is tudunk biztosítani.

Borok:

Ászári Tramini - száraz fehérbor

Ászári Blauer Portugieser - száraz vörösbor

Ászári Nektár - félszáraz fehébor

Ászári Tramini - késői szüretelésű fehérbor

 


 

Bádog-Center Kft.

Cím: 2881 Ászár, Köztársaság u. 27/c.

Honlap: www.badog-center.hu

Telefon: 0634/353-692

E-mail:

Nyitva tartás:

ügyvezető: Tribusz Gábor

Kisbér Bádog-Center Kft / TRIFA /fő tevékenysége: alumínium, színes alumínium és acél, vörösréz, horgany, horganyzott alapanyagból készült ereszcsatorna rendszerek és tartozékaik, szegélyek, normál és falz minőségű lemezek, szalagok, trapéz és cserepes lemezek korcolt fémlemezfedések és szinte minden bádogosipari kiegészítő (enkolit, korctömítő jégcsúszásgátló, stb.). Széles tábla és szalaglemez választékunkon felül hasító/táblásító/egyengető, profilozó gépeinknek köszönhetően az egyedi igényeket is rendkívül rövid határidővel tudjuk teljesíteni, és szállítani az ország bármely pontjára!

Cégünk 1993-ban magánvállalkozásként indult, 2003 óta, mint Kisbér Bádog-Center Kft. folytatta gyártó és kereskedelmi tevékenységét, 2010-től most már Ászáron talál meg minket a főút mellett.

2009 évben megkaptuk az ÉMI minősítést, ettől kezdődően termékeinknek TRIFA /www.trifa.net / nevet adtuk, ami a tulajdonosok nevének kezdőbetűiből áll össze. A Bádog-Center Kft termékei döntő részét nagykereskedelmi partnereken keresztül értékesíti, de telephelyünkön kiskereskedelmi kiszolgálás is van.

2010 év végén elkészült új gyártó és raktárcsarnokunk. Területünk 48000 m2, ebből 3200 m2 fedett csarnok.

 


 

Lomis Bazár

Cím: 2881, Ászár, Vörösmarty u. 1/C. (a főút felőli oldalon)

E-mail: msz80@hotmail.com

Telefon: 0670/582-4545

Honlap: www.lomisbazar.hu

Nyitva tartás: csütörtök és vasárnap 8:00-13:00

Tulajdonos: Müller Szabolcs

Használt áruk eladásával és vételével foglalkoznak. A kis bolt igazi bolhapiac érzését kelti az emberben, ahol talál igazán alkalmi vételeket és sok apróságot is. A termékeikről képeket a honlapon találnak.

 


 

Növénypatika

Cím: 2881 Ászár, Köztársaság u. 2/b.

Honlap: -

Telefon: 06 30/298-0715

E-mailkanozsai@bussinestel.hu

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

Cégtulajdonos: Kanozsai Csaba

A Növénypatika növényvédőszerek forgalmazásával, növényvédelmi szaktanácsadással és terménygázosítással foglalkozik. Agrármérnök, növényorvos és gázmester végzettséggel várom szaktanácsadásra és vásárlásra mindazokat, akik szeretik a szép, gondozott növényeket, terményeket.

 


 

Intermotor Kft., Willisits Mérnökiroda Kft. és Leila Motors Kft.

Cím: 2881 Ászár, Köztársaság u. 3.

E-mail: interm@mail.datanet.hu, willisits@gmail.com (Leila Motorshoz is)

Telefon: 0620/ 3653315

Honlap: http://www.intermotor-kft.hu/, http://willisits.com/ és http://www.leilamotors.com/

Cégvezető: Willisits Attila

Környezetbarát elektromos járművei, amelyek a fékezési és a rugózási energiát is hasznosítják. Többféle járművet építettek már, például gokartot, személyautót, sportkocsit vagy versenyautót is. Az egyik csinos sportkocsit a Széchenyi-futamon az első három között díjazták is.

Az Intermotor Környezetbarát Eszközöket Fejlesztő és Gyártó Kft.-t 1990-ben Willisits Vilmos alapította azzal a céllal, hogy környezetbarát eszközök, elektromos autó gyártásával foglalkozzon. Az alapítás évében elkészült az első elektromos golf-autó. A Mini-T, később golf autóból közútra is alkalmas elektromos lassújármű lett, melyet számos típusban (2,4,8 személyes, 16 fős városnéző, fagyis autó, postás autó), több száz példányban gyártott a Kft.

A vevők magas szintű minőségi kiszolgálása, és a kutatás-fejlesztés érdekében 1998-ban a cégvezetés az ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetése mellett döntött. Majd a környezetszennyezés megelőzése érdekében bevezettük az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert. Cégünk a legfontosabbnak termékei minőségét és jó hatásfokát tartják, ezért 1996-tól folyamatos fejlesztéseket végzünk az elektromos járműhajtás terén. A hatásfok javítása érdekében 1998-ban a BLDC (brushless DC - kefe nélküli egyenáramú), elektromos kommutációjú elektromotorok fejlesztésébe kezdtünk, melyhez a motorvezérlő elektronikát saját termékként fejlesztjük.

2000-ben elkezdődött a vízi járművek hajtására alkalmas elektromotorok fejlesztése, később gyártását, melynek eredményeként 2002-től Európa minden országában megvásárolható egy elektromos csónak, és csónakmotor család 16 típusa. A motorcsalád azóta kiegészült és jelenleg három fő konstrukcióban (belmotor, kümotor, vízalatti külmotor), számtalan teljesítményfokozatban áll rendelkezésre.

Időközben a kerekes járművek prototípus szintű fejlesztése sem állt meg, hiszen elektro-go-kart és elektromos szériaautó-átépítés is készült. 2000-ben az osztrák elektro-gokart futamon 4 db jármű indult Intermotor színekben, majd 2001 és 2002-ben a teljes bajnokságot eredményesen teljesítetve dobogóra is léptek a Willisits fivérek, saját építésű járműveikkel. Ezzel párhuzamosan 1999-ben került sor egy Trabant elektromos átépítésére, mellyel a 2000-ben, Clermont Ferra-Paris között megrendezett „Rallye Electrique Bibendum" elnevezésű versenyen kategória győzelmet szerzett a csapat. A 2007. év első negyedévében, a II. Széchenyi Futamra (Alternatív Hajtású Járművek Versenye) készített az Intermotor csapata egy teljesen új fejlesztésű járművet, a Wirecar-t. A célunk az volt, hogy bemutassuk, hol tartunk a fejlesztésekkel és milyennek képzeljük a jövő alternatív hajtású járművét. Ennek megfelelően számtalan kész, fejlesztés alatt álló, illetve demonstrációs célú technológiát integráltunk a járműbe. 2008-ban a Kft. a Széchenyi István Egyetem Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpontjával közösen építette az EPR08 versenyautót – a III. Széchenyi Futamra –, mely hagyományos hajtáslánc-elemekkel, központi brushless elektromotorral és li-ion akkumulátorokkal készült. Az EPR09, továbbfejlesztett jármű nagy teljesítményű kerékagymotorokkal és elektronikus differenciálművel szerelt.

 


 

Aranyfürt Vendéglő

Cím: 2881, Ászár, Győri út 5.

E-mailkrisztafurt@citomail.hu

Telefon: 06 30/464-0946 vagy 06 34/ 352-058

Honlap: -

Nyitva tartás: Egész évben, 6:00-22:00 (A konyha 20:00-ig üzemel.)

Cégvezető: Zséfár Krisztina

Éttermünk 2001 óta működik, házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Vállaljuk lakodalmak, születésnapok vagy házassági évfordulók vagy bármilyen jellegű rendezvények lebonyolítását. Minden pénteken élőzenés, halvacsorával várjuk a hozzánk betérőket. Különtermet tudunk biztosítani igény szerint. A bor kedvelői számára az udvarban található a borpincénket tudjuk ajánlani, ami előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe.

 


 

Zalka ABC

Cím: 2881, Ászár, Klapka György u. 13.

Telefon: 06 34/ 352-392

Nyitva tartás: Egész évben, hétköznap: 5:00-17:00, vasárnap: 8:00-10:00

Cégvezető: Zalka László és Vargáné Zalka Andrea

1991. december 13-án nyitottuk zöldség boltunkat, amelyet két hónap múlva kibővítettünk vegyes bolttá. Azóta is mindennap állunk a vevők szolgálatára. Kínálatunkban szerepel például vegyi áru, édesség, péktermékek, zöldség-és gyümölcsfélék, fagyasztott termékek, kávé, dohányáru. Ezután is várjuk kedves vásárlóinkat!

 


 

Tesszta Kft. 

Cím: 2881 Ászár, Köztársaság u. 2/b.

Honlap: www.tesszta.hu

Telefon: 06 20/369-4869 vagy 06/34/552-222

E-mail: tesszta@axelero.hu

Nyitva tartás: Ászári műhelyünkben hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között; Győri munkafelvevő irodánkban hétfőtől -péntekig 8-12 óráig

Cégtulajdonos: Alföldi Zsolt (06/20/9247-557)

A Tesszta Kft. 10 éve foglalkozik személy-és haszongépjárművek, valamint mezőgazdasági és földmunkagépek alkatrészeinek kereskedelmével, javításával. Motor és hengerfej felújítással, aluminium hegesztéssel.

Családi házunk 70 négyzetméteres pincéjében kezdtük tevékenységünket. 2003-ban pedig már megnyitottuk Ászáron a 400 négyzetméteres, a motor-és hengerfej felújításban legkorszerűbb technikával rendelkező műhelyünket.

Elsősorban az Északnyugat-Dunántúlon működő márkaszervizeknek kínáljuk szolgáltatásainkat, de természetesen valamennyi hozzánk forduló rendelkezésére állunk.

Főként komplett motor javítással-felújítással foglalkozunk. A motorfékpad beüzemelése lehetővé teszi, hogy a megjavított és felújított motorokat "megjáratva" adjuk át ügyfeleinknek.

Referenciáink között Fiat, Opel, Ford, Mercedes, Mazda márkaszervizek szerepelnek.

Új műhelyünk átadása óta a profilunkba illő alkatrész kereskedelemmel is foglalkozunk.

Győri munkafelvevő irodánkban átvesszük a munkát, s az elkészült javításokat ugyanitt kapják vissza megrendelőink.

A Tesszta Kft. a térségben a Szakál Met-AL Kft. képviseletét is ellátja. A Szakál Met-Al Kft. garantált minőségű alkatrészekből rendezte be Kelet-Európa legnagyobb motorikus alkatrészraktárát.

 


 

Hatszögletű Büfé KKT

Cím: 2881 Ászár, Köztársaság u.

Honlap: -

Telefon: 0620/ 962-7782

E-mail: lev1979@citromail.hu

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat 05:30-22:00 Vasárnap 7:00-20:00

Cégtulajdonos: Lengyel Levente

A Hatszögletű Büfé KKT ill. jogelődje a 1989-ben alakult, magyar tulajdonban lévő közkereseti társaság!

A Büfé tevékenységi körébe az italszolgáltatás, az éttermi és egyéb vendéglátás tartozik.

Büszkék vagyunk rá, hogy több mint húsz éve, folyamatosan és magas szinten látjuk vendégül régi és új vendégeinket! Folyamatosan és évről évre tudatosan, fejlesztjük vállalkozásunkat a minőségi vendéglátás érdekében!

Vendégeink megtartása, megelégedettségük elnyerése és a vendégkör szélesítése érdekében, a tevékenységünk minőségi színvonalának emelése érdekében bevezettük és alkalmazzuk a HACCP rendszert!

Folyamatosan törekszünk arra, hogy vendégeink kívánságainak maximálisan eleget tegyünk. Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

Ászár Község Önkormányzat

2881 Ászár, Kossuth u. 16.
Telefon:    34/353-938
Fax:          34/552-125
e-mail:      info@aszar.hu